+40 773 369 046 | +40 773 369 042 contact@castelul-brutarilor.ro

Dinnede

Pregatite dupa retete traditionale, cu o vechime de peste o mie de ani!

Dinnede pline de savoare

seperator

Dinnedele se coc pe loc, in fata clientilor, iar spectacolul coacerii si aromele din jurul cuptorului atrag si incanta clientii!

Dinneda este un produs des intalnit la targurile si evenimentele din sudul Germaniei. Este un produs foarte popular deoarece te cucereste repede prin aroma care se raspandeste in jurul cuptorului si apoi prin gustul special al ingredientelor savuroase.

Dinnedele se coc pe loc, in fata clientilor, iar spectacolul coacerii incanta si atrage publicul de toate varstele. Dinnedele sunt realizate dintr-un aluat din faina integrala de grau si secara, intotdeauna proaspat macinata de furnizorii locali. Peste aluat se pun ingredientele pline de savoare: branza maturata peste 6 luni, specialitati de carne afumata cu lemn de stejar si fag si apoi maturata si aceasta, cartofi, ceapa sau chiar mere, toate de la furnizori locali.

Nu folosim premixuri, conservanti, coloranti sau amelioratori. Aluatul este facut intotdeauna proaspat, de mai multe ori pe zi. Dinnedele sunt servite intotdeauna proaspete si calde.

Ingrediente naturale

seperator

Pentru a obtine produse de cea mai buna calitate, am cautat si am selectat doar cele mai bune ingrediente naturale


FAINA INTEGRALA
DE GRAU


SPECK MATURAT 
SI AFUMAT


FAINA INTEGRALA
DE SECARA


CARTOFI DIN 
CULTURI LOCALE


BRANZA MATURATA 
6 LUNI


CEAPA PARFUMATA 
MERE

Newsletter

Inscrie-te la newsletter cu adresa ta de email!