+40 773 369 046 | +40 773 369 042 contact@castelul-brutarilor.ro

Despre noi

Ne mandrim ca am adus in Romania Castelul Brutarilor si Dinnedele, un produs traditional german, plin de aroma si savoare!

Povestea noastra

seperator

Aducem in Romania traditia si mestesugul nemtesc

Conceptul si filozofia noastra de business sunt inspirate din experienta pe care am acumulat-o participand la targurile si evenimentele cu public larg din Germania si Austria. Am avut curajul sa plecam din Romania si sa dezvoltam un business intr-o piata extrem de stricta din punct de vedere al regulilor impuse, atat de autoritati, cat si de clientii germanici. Am reusit, prin seriozitate si perseverenta, sa iesim in evidenta datorita calitatii produselor noastre si sa ne impunem intre furnizorii de servicii similare. Azi suntem invitati sa participam la cele mai importante targuri din Germania si Austria.

Acum, am adus in Romania Castelul Brutarilor si Dinnedele, un produs traditional german si dorim sa ne impunem si aici aplicand cu profesionalism strategiile de business invatate in Germania si Austria. Pentru mai multe informatii, puteti descarca prezentarea noastra aici.

Castelul Brutarilor

seperator

Centrul bunatatilor germane

Aducem in Romania un concept unic de prezentare si vanzare a produselor in cadrul evenimentelor de amploare. Cu un design compact si cu o arhitectura medievala, in stil german traditional, Castelul Brutarilor este in perfecta
armonie cu produsele comercializate.

In centrul atentiei se afla cuptorul cu lemne in care se coc dinnedele, dupa care sunt servite proaspete, calde si pline de aroma!

Castelul Brutarilor este proiectat si realizat in întregime pentru productia de dinnede respectand toate standardele de siguranta, igiena si de mediu. Gandit pentru a fi mobil, este usor de instalat in orice locatie si gata pentru productie in cel mai scurt timp.

Pregatiti pentru evenimentul dumneavoastra

seperator

Preparatele noastre vor contibui la succesul evenimentului

Castelul Brutarilor atrage atentia prin spectacolul si coregrafia intregii prezentari. Garantam satisfactie 100% clienilor care vor cumpara produsele noastre. Daca produsul nu e pe plac, acesta se poate returna si se primesc banii inapoi. Ne asumam onorarea fiecarei comenzi in cel mai scurt timp, minim 20 de secunde, maxim 6 minute.

Castelul Brutarilor garanteaza respectarea tuturor standardelor de igiena si curatenie. In cadrul standului, colectam selectiv deseurile si utilizam ambalaje biodegradabile din hartie. Suntem prietenosi cu mediul inconjurator si utilizam minimum de energie folosind sisteme economice de iluminat.

Ambalaje biodegradabile

Ambalajele folosite in cadrul standului nostru sunt biodegradabile, din hartie.

Sisteme economice de iluminat

Utilizam minimum de energie folosind sisteme economice de iluminat.

Deseuri colectate selectiv

Suntem prietenosi cu mediul, in cadrul standului colectand selectiv deseurile.

Ce spun clientii despre noi

seperator
  • Preferatele mele sunt dinnedele cu branza si ceapa. Au o savoare aparte, care imi aminteste de copilarie!

    Anamaria Toth,
    Cluj-Napoca

  • Trebuie sa le gustati pe toate, dar, in special, dinnedele cu speck si ceapa! Sunt preferatele mele!

    Vadim Caitaz,
    Cluj-Napoca

Newsletter

Inscrie-te la newsletter cu adresa ta de email!