+40 773 369 046 | +40 773 369 042 contact@castelul-brutarilor.ro

Blogul Brutarilor

Ce facem, cum facem si, mai ales, care sunt ingredientele speciale care dau savoarea dinnedelor!

Posted in Dinnede, Ingrediente speciale, on 21 mai 2015, by , 0 Comments

Cautarile au fost indelungate pana am gasit un speck de calitate, pe placul nostru, care sa implineasca in mod cu totul aparte gustul dinnedelor. In producerea unui speck special toti pasii sunt foarte importanti: de la alegerea bucatii de carne, la mirodeniile care o insotesc in timpul procesului lent de maturare si care, apoi, ii vor da un parfum special, pana la tipul de lemn (stejar si fag) utilizat pentru afumare.

Daca apreciati delicatesele de genul acesta, speram ca speckul ales de noi sa va fie pe plac. L-am asortat cu ceapa si cu cartofi, in doua tipuri de dinnede. Ceapa completeaza fin aromele speckului afumat si de aceea dinnedele cu speck si ceapa sunt printre favorite. Dar si combinatia cu cartofi este una foarte reusita, gustul dulce al cartofilor lasand parfumul speckului sa domine si sa isi etaleze intreaga savoare.


Your Message